91 välplanerade hyresrätter vid Väsby Centrum

Längs med Dragonvägen har BRABO byggt 91 yteffektiva hyreslägenheter med 1-3 rum och kök. Bostadshuset som ritas av SWECO Architects, är 5-6 våningar högt och har stora balkonger som vetter mot villaområdet och kvällsolen. Gårdarna ligger skyddade och privat mot villaområdet och även den åtnjuter ett fantastiskt solläge. Här bor du nära grönska, centrum och kommunikationer. De nedersta lägenheterna planeras med generösa uteplatser mot gården. Till de gemensamma utrymmena hör bland annat en cykelverkstad med tillhörande cykelparkeringar inomhus på markplan.

Dragonvägens lägenheter finns i 1-3 rum och kök och håller hög standard. I hyresavgiften ingår diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Många av de större lägenheterna har förråd eller klädkammare i lägenheten. I garaget i husets källarplan finns förråd till de mindre lägenheterna och här finns även hissförbindelse till samtliga våningsplan. Inflyttning sker preliminärt i december 2019.

Projektfakta

Antal lägenheter: 91
Lägenhetstyper: 1 - 3 rum och kök
Lägenhetsstorlekar: 28,5 - 86 kvm
Hyra: 6 530 - 12 941 kr/mån

Intresseanmälan Dragonvägen

Område

Dragonvägen ligger i utkanten av ett lummigt villaområde i Upplands Väsby, ett perfekt läge precis intill Väsby Centrum. Läget är idealiskt för den som vill ha nära till kommunikationer, handel och service, men samtidigt bo i en lugn villamiljö med stora grönytor.

Här har du nära till både Väsby Station och E4:an. Med pendeltåget är det ca 28 minuter till Stockholms Central och tågen avgår var 10:e minut i rusningstider. Med bil tar du dig till centrala Stockholm på ca 25 minuter.

Förutom utmärkta kommunikationsmöjligheter finns även handel och service som täcker de flesta behov. Även skolor, förskolor och bra idrottsanläggningar finns i närheten av Dragonvägen.

 

 • Butiker & service

  300 meter till Väsby Centrum med bland annat Stadium, ICA Kvantum, H&M, Clas Ohlson, Apotek och Systembolaget.

 • Kommunikation

  28 minuter till Stockholms central och 8 minuter till Arlanda med Pendeltåg från Väsby station som ligger 10 minuters promenad från Dragonvägen.

 • Sjukvård

  300 meter till Praktikertjänst BVC och Capio Vårdcentral.

 • Träning

  450 meter till Puls & Träning. 1 km till Vilundavallens idrottsanläggning med fotbollsplaner, simhall, hockeyhall, skateboardpark, bmx-bana och temalekpark.

 • Restauranger

  750 meter till Centralvägen med bra utbud av restauranger, tex Brutal Burgers, The White Horse, Midoh Kitchen, Tiger och Väsby Kolgrill.

 • Bad

  1 km till Medley Villundabadet äventyrsbad
  7 minuter med bil till Mälaren och Kairobadet.

 • Friluftsliv

  700 meter till Smedbyspåret elljusspår.
  1 km till Ingegerdsleden vandringsled.

 • Förskola & skola

  300 m till Förskolan Folkparken.
  800 m till Vittra Väsby F-9.

Lägenheter