Väsby Terrass

59 bostadsrätter i Upplands Väsby

På Trädgårdsvägen endast 500 meter från Väsby pendeltågsstation, har BRABO byggt 59 smarta bostadsrätter med 1-3 rum och kök. Här bor du bekvämt och tryggt med ett idylliskt villaområde som granne.

Väsby Terrass är utformat av ett av Sveriges mest meriterade arktiektkontor: Thomas Eriksson Arkitekter (TEA). Stort fokus har lagts vid att skapa ett funktionellt och praktiskt hus, som samtidigt är stilrent och arkitektoniskt tilltalande.

Lägenheterna är utrustade med stora balkonger eller uteplatser och i huset finns ett fullt utrustat gym, en cykelverkstad, ett hobbyrum samt en trevlig föreningsgård.

Ett antal parkeringsplatser och garageplatser tillhör föreningen och finns att hyra för de boende.

Projektfakta
Antal lägenheter: 59
Lägenhetstyper: 1-3 rum och kök
Lägenhetsstorlekar: 32-71 kvm
Inflyttning: 2018

Väsby Terrass har ett perfekt läge i Runby i Upplands Väsby. Runby är ett trivsamt villaområde som samtidigt ligger nära både pendeltåg, bussar och Väsby Centrum. Till pendeltågsstationen är det ca 500 m eller 5 minuters promenad.

Med pendeltåget når man Stockholm på 28 minuter, Uppsala på 26 minuter och Arlanda Flygplats på 15 minuter. Tågen går var 7:e minut under högtrafik.

Förutom utmärkta kommunikationsmöjligheter finns även handel och service som täcker de flesta behov.

 • Butiker & service
  550 meter till Hemköp. 1,8 km till Väsby Centrum med bland annat H&M, Stadium, KappAhl, Clas Ohlson m.m.
 • Kommunikation
  500 meter till pendeltågstationen som tar dig till Stockholms central på 28 minuter och 15 minuter till Arlanda.
 • Sjukvård
  50 meter till Runby Vårdcentral.
 • Träning
  1 km till närmsta gym. 1,2 km till Vilundavallens idrottsanläggning med fotbollsplaner, simhall, hockeyhall, skateboardpark, bmx-bana och temalekpark.
 • Restauranger
  Endast 20 meter bort finns bra utbud av restauranger. T.ex. Brutal Burgers, The White Horse, Midoh Kitchen, Tiger och Väsby Kolgrill.
 • Friluftsliv
  700 meter till Runby motionsspår. Delar av spåret prepareras för skidåkning vintertid. Utegym finns i anslutning till spåret.
 • Förskola & skola
  550 meter till Runby skolor. 800 meter till Väsby nya gymnasium