BRABO Elcykelpool

Elcykelpool med smarta lås

På BRABO bygger vi bostäder och planerar samhällen för ett aktivt stadsliv. Med konceptet BRABO aktiv har vi länge skapat lösningar för att uppmuntra våra boende till ett aktivt stadsliv. Den senaste lösningen är BRABO Elcykelpool där våra boende får tillgång till elcyklar med smarta lås som styrs via en app.

De flesta av våra projekt är byggda enligt konceptet BRABO aktiv och är därmed utrustade med exempelvis gym, hobbyrum, relaxavdelning och co-working space. I flera av husen finns även bil- och cykelpool, något som vi nu tagit till nästa steg. BRABOs nya elcykelpool består av elcyklar som är utrustade med låset LINKA som styrs via en mobilapp.

BRABOs elcyklar är utrustade med det app-styrda låset LINKA som har inbyggd GPS och stöldlarm

Som boende i ett BRABO-hus kan man registrera ett konto i appen LINKA GO och därefter se om det finns några elcyklar lediga i husets cykelpool. Det går att boka en cykel via appen innan man går till cykelrummet så att ingen annan hinner före!

Cykelpoolen på Dragonvägen i Upplands Väsby

Det går att låna en cykel i 24 timmar för 10 kr. Tack vare inbyggd GPS i cykellåset går det för användarna att pausa åkturen och låsa cykeln var som helst, men för att kunna avsluta cykelturen måste cykeln vara placerad i cykelrummet. Cykellåsen har även inbyggt stöldlarm som tjuter om en låst cykel flyttas, vilket gör det svårt för tjuvar att stjäla en parkerad cykel.

Så fungerar appen
Se lediga elcyklar och boka i appen
Scanna QR-koden på cykeln
Låset öppnas och du kan börja cykla!