24 stadsnära skärgårdslägenheter

Rindö Brygga är en pärla i Stockholms skärgård, endast 45 minuters bilväg från Stockholms innerstad och 10 minuter från Vaxholms centrum. Rindö Brygga består av 24 bostadsrättslägenheter fördelade på två fyravåningshus ritade av Thomas Sandell. Här bor du bekvämt och exklusivt med 22 meter till kajkanten, söderläge och havsutsikt över Solöfjärden.

Samtliga lägenheter har stora balkonger med havsutsikt. Längst ned finns lägenheter med uteplatser mot föreningens innergård. Privata båtplatser längs bryggan utanför huset med segelbåtsdjup finns att hyra för medlemmar i Brf Rindö Brygga.

Projektfakta

Antal lägenheter: 24
Lägenhetstyper: 2-5 rum och kök
Lägenhetsstorlekar: 39-108 kvm
Inflyttning: 2018

Rindö / Vaxholm

Den historiskt präglade ön blandar levande och rogivande miljöer med oanad trivselfaktor. Här finns närheten till havet, friluftsområden, promenadstråk – här finns närheten till storstaden, men utan allt det stora.

I dagsläget har Rindö bra kollektivtrafik till stan med både buss och båt men Trafikverket är inblandat i planerna av en ny, förbättrande lösning på färjeförbindelserna mellan Vaxholm-Rindö och Rindö-Värmdö. Rindö är tänkt att bli den första ”riktiga sjöstaden” i Stockholms skärgård. För den som väljer båt, privat eller färja, före bil finns möjligheter till fina utflykter till skärgårdsöar på nära håll – Sandhamn, Grinda och Vaxholm är ett axplock av dessa.

På Rindö erbjuds ett brett utbud av service och handel. Den natursköna ön lockar stadigt fler invånare och näringslivet håller jämna steg. Idag har ön gått från att vara en traditionell fiskarö till att vara en plats med moderna butiker och nya näringar som ger liv och rörelse. Ön med skärgårdens bästa läge har allt man kan önska.

 • Butiker & service

  2,5 km till Rindö Lanthandel. 6 km till Vaxholm med Coop Konsum och en mängd olika butiker.

 • Kommunikation

  400 meter till närmsta busshållsplats med Linje 688 som tar dig till Vaxholm, där goda bussförbindelser finns. 500 meter från Rindö hamn ligger Grenadjärsbryggan med angöring för Vaxholmsbolagets pendelbåtar till Strömkajen i centrala Stockholm. Med bil tar du dig från Rindö Brygga till innerstan på ca 45 minuter.

 • Sjukvård

  I Vaxholm ca 6 km från Rindö Brygga finns Vaxholms Vårdcentral.

 • Träning

  450 meter till Fysio Gym. Ca 1 km till Rindö sporthall med yoga, innebandy, tennis m.m.

 • Restauranger

  100 meter till Restaurang Batteriet och Ostmakeriet med Café. 500 meter till Vaxholms Brygghus. På andra sidan vattnet mot Värmdö ligger även Fredriksborg Hotell & Restaurang.

 • Bad

  500 meter till närmsta badbrygga.

 • Friluftsliv

  På Rindö har du alltid nära till havet, friluftsområden och härliga promenadstråk. Ca 1 km från Rindö Brygga finns elljusspår som spåras för längdspår vintertid.

 • Förskola

  2,3 km till Rindö förskola.

 • Skola

  350 meter till Rindö skola F-6.