Väsby Park

109 hyresrätter vid Väsby Centrum

Längs med Dragonvägen, nära både grönska och Väsby Centrum, bygger BRABO 109 hyresrätter.

Bostadshusen som ritas av Sandell Sandberg Arkitekter, är 4-6 våningar höga och har generösa balkonger som vetter mot villaområdet och kvällsolen. Gårdarna ligger skyddade och privat mot villaområdet och även den åtnjuter ett fantastiskt solläge.

Här bor du nära grönska, centrum och kommunikationer. De nedersta lägenheterna planeras med generösa uteplatser mot gården.

Projektfakta
Antal lägenheter: 109
Lägenhetstyper: 1-4 rum och kök
Lägenhetsstorlekar: 25-89 kvm
Byggstart: 2021
Preliminär inflyttning: Januari/februari 2023
Ansökan om hyreslägenhet - Väsby Park

 

 

Väsby Park ligger i utkanten av ett lummigt villaområde i Upplands Väsby, ett perfekt läge precis intill Väsby Centrum. Läget är idealiskt för den som vill ha nära till kommunikationer, handel och service, men samtidigt bo i en lugn villamiljö med stora grönytor.

Här har du nära till både Väsby Station och E4:an. Med pendeltåget är det ca 28 minuter till Stockholms Central och tågen avgår var 10:e minut i rusningstider. Med bil tar du dig till centrala Stockholm på ca 25 minuter.

Förutom utmärkta kommunikationsmöjligheter finns även handel och service som täcker de flesta behov. Även skolor, förskolor och bra idrottsanläggningar finns i närheten av Väsby Park

 • Butiker & service
  250 meter till Väsby Centrum med bland annat Stadium, ICA Kvantum, H&M, Clas Ohlson, Apotek och Systembolaget.
 • Kommunikation
  28 minuter till Stockholms central och 8 minuter till Arlanda med Pendeltåg från Väsby station som ligger 10 minuters promenad från Väsby Park
 • Sjukvård
  250 meter till Praktikertjänst BVC och Capio Vårdcentral.
 • Träning
  400 meter till Puls & Träning. 1 km till Vilundavallens idrottsanläggning med fotbollsplaner, simhall, hockeyhall, skateboardpark, bmx-bana och temalekpark.
 • Restauranger
  700 meter till Centralvägen med bra utbud av restauranger, tex Brutal Burgers, The White Horse, Midoh Kitchen, Tiger och Väsby Kolgrill.
 • Bad
  1 km till Medley Villundabadet äventyrsbad. 7 minuter med bil till Mälaren och Kairobadet.
 • Friluftsliv
  700 meter till Smedbyspåret elljusspår. 1 km till Ingegerdsleden vandringsled.
 • Förskola & skola
  300 meter till Förskolan Folkparken. 800 meter till Vittra Väsby F-9.
Visionsbild
Visionsbild
Klimatkompenserade bostäder

Vi klimatkompenserar för alla utsläpp som vår produktion av Väsby Park medför; framställning av byggmaterial, energiåtgång, transporter och byggnation.

Klimatkompensationen görs genom ett Plan Vivo-certifierat trädplanteringsprojektet i Bolivia. Trädplanteringen sker i småskaliga skogsjordbruk i samarbete med 900 småbrukare i områdena Cochabamba och Santa Cruz. Förutom klimatnytta bidrar trädplanteringen till förbättrad inkomst för småbrukarna samt främjar återbeskogning och biologisk mångfald i anslutning till bolivianska Amazonas. Åtgärderna bidrar tillsammans till att motverka den globala uppvärmningen, lindra fattigdom och stärka värdefulla ekosystem.