66 hyresrätter i Huddinge

Varpen består av 66 yteffektiva och klimatsmarta lägenheter. Varpen byggdes i samarbete med en av Sveriges mest meriterade arkitekter, TEA, Thomas Eriksson Arkitekter, som skapar en medveten och stilsäker arkitektur som ger en extra boendeupplevelse.

Varpens hyreslägenheter är fördelade i tre, färgstarka huskroppar på tomtens norra del. Husens balkonger vetter mot solen och kvarterets lummiga innergård med utrymme för lek och umgänge. Lägenheterna finns i 1-4 rum och kök och har hög standard i utförande och material med bland annat kök från Vedum.

Projektfakta

Antal lägenheter: 66
Lägenhetstyper: 2 - 4 rum och kök
Lägenhetsstorlekar: 55 - 106 kvm
Hyra: 8 600 - 14 000 kr/mån
Byggnadsår: 2013

Intresseanmälan Varpen

Område

Varpen ligger sydväst om Stockholm, nära Kungens Kurva handelsplats och Sätra T-banestation. Husen ligger i ett centralt och skyddat läge med närhet till storstad, natur, shopping, skolor och service.

 • Butiker & service

  900 meter till Ica Nära och ca 2 km till ICA Kvantum där Kungens Kurva handelsplats ligger med bland annat, City Gross, IKEA, Stadium, Elgiganten, H&M, Systembolaget m.m. Även det stora köpcentrumet Heron City finns i området.

 • Kommunikation

  900 meter till Sätra T-banestation. Härifrån tar du dig till Stockholm central på 23 minuter. Med bil tar du dig ut enkelt ut på E20.

 • Sjukvård

  1 km till Segeltorps vårdcentral

 • Träning

  850 meter till Fitness World Segeltorp. 1,5 km till Idrottsanläggningen Sätrahallen med fotboll, handboll, basket, innebandy m.m.

 • Restauranger

  900 meter till Sätra med flera resturanger att välja på. Vid Kungen Kurva och Heron City finns även ett stort utbud av restauranger.

 • Bad

  2,8 km till Sätrabadet och 2,9 km till Mälarhöjdsbadet. Till Skärholmshallen Sim & idrottshall är det 2 km.

 • Friluftsliv

  2,5 km till Segeltorps naturreservat

 • Förskola & skola

  400 meter till närmsta förskola. Det finns flera förskolor och skolor i området.

Lägenheter