150 bostadsrätter i Haga Norra, Solna (slultsålt)

Utrustning_inredning_BRFinfo_Haga_Norra_etapp3_7A_7B_v5I Haga Norra bor du nära Vasastan med Hagaparkens vatten och natur som närmsta granne. Du har 4 minuter till Odenplan och 7 minuter till city med pendeltåg. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra. När kärnan står färdig rymmer den 2 000 boende och 5 000 arbetande. Den nya omsorgsfullt utformade huvudgatan kommer att ge plats åt en uteserveringar, bagerier, caféer och butiker med dynamik och värme året om.

Projektfakta

Antal lägenheter: 150 st
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Lägenhetstyper: 1-5 rum och kök

Intresseanmälan Haga Norra etapp 3

Bostadsväljare med lediga lägenheter

Kontakta vår mäklare för mer information och personlig visning

7 minuter till city och granne med Hagaparken

Haga Norra ligger i ett fantastiskt läge nära Stockholms innerstad. Härifrån tar du dig till Odenplan på 4 minuter och till Centralen på 7 minuter med pendeltåg.

Några minuters promenad österut hittar du Hagaparken – en unik destination med museum, slott och paviljonger i naturskön omgivning. Åt andra hållet ligger Råsunda med charmiga butiker och ett levande stadsliv. Men även om innerstan och arenastaden ligger minuter bort, tror vi att du kommer att vilja spendera mest tid i och omkring Haga Norra. Det är helt enkelt för trevligt för att låta bli.

 • Butiker & service

  I de nya kvarteren i Haga Norra kommer det finnas gatuhandel med bra blandning av butiker, caféer och restauranger. Tio minuter bort ligger Mall of Scandinavia med över 200 butiker.

 • Kommunikation

  4 minuters promenad till Solna Station där du tar dig till T-centralen på 7 minuter eller Odenplan på 4 minuter. Tvärbanan tar dig till Solna centrum på 2 minuter och Sundbybergs centrum på 7 minuter. Ett tiotal busslinjer passerar även området. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång i närheten av Haga Norra, vilket kommer att öka tillgängligheten ytterligare!

 • Träning

  De boende i BRABO-lägenheterna kommer ha tillgång till gratis gym i huset. Till SATS Frösunda är det ca 500 meter. 1 km till Klättercentret Solna. 1,5 km till Vasalundshallen med simning, sporthall och två gymnastiksalar.

 • Friluftsliv

  Grön motion, spontansport eller utomhuslek, Haga Norra gränsar till Hagaparken med 144 hektar natur.

 • Förskola & Skola

  En förskola kommer uppföras i Haga Norra när stadsdelen är färdig. Det finns även flera förskolor, skolor och gymnasium i Solna.

Exklusiva lägenheter med genomtänka materialval

 

Lägenheternas material och kulörer är valda utifrån det skandinaviska ljuset, med varma och ljusa toner. Väggarna och köken har varmgrå kulörer, som bryts av med vita detaljer och vita tak. Golven är även de ljusa och av mattlackad ask.

Lägenheterna har varma och ljusa toner valda utifrån det skandinaviska ljuset
Välutrustade och hållbara kök från finska Puustelli
Helkaklade badrum med granitkeramik och svarta detaljer

Sittplatser på innergården i Haga Norra etapp 3
Innergården i Haga Norra etapp 3

Gemensamma utrymmen

I Haga Norra etapp 3 finns två gemensamma takterrasser i högt läge med fin utsikt
Välutrustat gym under samma tak som ditt boende
Co-working space finns för de boende i Haga Norra, kostnadsfritt såklart!
I anslutning till gymmet ligger husets relaxavdelning med bastu
Husets gemensamma är färdigt i januari 2023

Stadsdelen Haga Norra

Flygfoto på Haga Norra etapp 3 från oktober 2022
Visionsbild för kommande stadsdelen i Haga Norra
Visionsbild för kommande stadsdelen i Haga Norra

Hållbara kök

 

Tillsammans med den finska köksleverantören Puustelli har vi utvecklat ett nytt innovativt kök i Haga Norra med exklusiv design och världspatenterad miljöinnovation.

Klimatkompenserade bostäder

 

Bostäderna i Haga Norra är certifierade med kvalitetsstämpeln Green Building. Det innebär att bostadshusens förbrukning är 25% lägre än nivån för nybyggnadskraven. Vi har även solceller på taket som producerar el till fastigheten.

Dessutom klimatkompenserar vi för alla utsläpp som vår produktion av bostadsprojekt medför; framställning av byggmaterial, energiåtgång, transporter och byggnation.

Köp bostadsrätt i Haga Norra som juridisk person

 

Juridisk person kan tillåtas som ägare och andrahandsuthyrning är tillåten enligt vissa villkor. Kontakta mäklaren för mer information.