Haga Norra

60 bostadsrätter i den nya stadsdelen Haga Norra

I den nya stadsdelen Haga Norra uppför BRABO 60 bostadsrätter i den första etappen. Haga Norra blir en ny levande stadsdel med ett fantastiskt läge, endast 7 minuter från city och en kort promenad från Arenastaden.

Kvarteren byggs med utgångspunkt i konceptet BRABO aktiv, vilket innebär tillgång till gemensamma ytor som workspace, gym, lounge och hobbyrum. På husets tak kommer terrasser med grillmöjligheter och odlingslådor att finnas.

Projektfakta
Antal lägenheter: 60
Lägenhetstyper: 1-4 rum och kök
Lägenhetsstorlekar: 27-95 kvm
Säljstart: 2020
Inflyttning: 2022

Haga Norra ligger i ett fantastiskt läge nära Stockholms innerstad, samtidigt som 144 hektar natur väntar i Hagaparken runt hörnet.

Här finns stort utbud av vardagsservice i form av restauranger, caféer, apotek och mataffär. I närområdet finns välrenommerade skolor som Alfaskolan som kompletteras med en förskola i Haga Norra. Ytterligare servicefunktioner som vårdcentral och gym finns på gångavstånd. Inom tio minuters promenad nås Mall of Scandinavia med över 200 butiker.

Oavsett om du kommer med bil, buss, pendeltåg, tvärbana eller cykel, tar du dig enkelt till Haga Norra. Området ligger ett stenkast från Solna Station, där du når T-centralen på 7 minuter.

Ett tiotal busslinjer passerar området och stadsdelen har omedelbar närhet till E4 och dessutom nära till Arlanda och Bromma flygplats. När tunnelbanan kommer till Arenastaden år 2025 planeras en uppgång i närheten av Haga Norra, vilket kommer att öka tillgängligheten ytterligare.

 • Butiker & service
  I de nya kvarteren i Haga Norra kommer det finnas gatuhandel med bra blandning av butiker, service och restauranger. Inom tio minuters promenad nås Mall of Scandinavia med över 200 butiker.
 • Kommunikation
  4 minuters promenad till Solna Station där du tar dig till T-centralen på 7 minuter eller Odenplan på 4 minuter. Tvärbanan tar dig till Solna centrum på 2 minuter och Sundbybergs centrum på 7 minuter. När tunnelbanan kommer till Arenastaden år 2025 planeras en uppgång i närheten av Haga Norra, vilket kommer att öka tillgängligheten ytterligare.
 • Träning
  De boende i BRABO-lägenheterna kommer ha tillgång till gratis gym i huset. Till SATS Frösunda är det ca 500 meter. 1 km till Klättercentret Solna. 1,5 km till Vasalundshallen med simning, sporthall och två gymnastiksalar.
 • Restauranger
  Matgränd i Haga Norras kvarter med brett utbud av restauranger och snabbmat. Vid Solna station finns även en mängd restauranger att välja på.
 • Friluftsliv
  Grön motion, spontansport eller utomhuslek, Haga Norra gränsar till natursköna Hagaparken.
 • Förskola & Skola
  En förskola kommer uppföras i Haga Norra. Till Alfaskolan är det 800 meter.
 • Arena
  1,5 km till Friends Arena.