Haga Norra

Haga Norra etapp 1

Nästa år säljstartar vi första etappen i Haga Norra i Solna, endast 4 minuter från Odenplan och 7 minuter från T-centralen. När stadsdelen är fullt utbyggd kommer 2 000 människor bo och 5 000 arbeta här. Med en blandning av boende, besökande och arbetande är ambitionen att Haga Norra ska leva dygnet runt.

Projektfakta
Antal lägenheter: Ca 50 st i etapp 1
Lägenhetstyper: 1-4 rum och kök
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Lägenhetsstorlekar: 24-95 kvm
Säljstart: 2020
Inflyttning: 2021

Haga Norra ligger i ett fantastiskt läge nära Stockholms innerstad, samtidigt som 144 hektar natur väntar i Hagaparken runt hörnet. I området kommer 6 unika bostadskvarter av olika karaktär att uppföras tillsammans med kontor för ca 5 000 personer.

Utöver bostäderna och kontoren kommer det att finnas gatuhandel med en bra blandning av butiker, service, restauranger och caféer av innerstadskaraktär. BRABO kommer uppföra de första två kvarteren med säljstart 2020 och inflyttning från 2021. Hela stadsdelen Haga Norra beräknas vara färdigställd 2026.

 • Butiker & service
  I de nya kvarteren i Haga Norra kommer det finnas gatuhandel med bra blandning av butiker, service och restauranger. Tio minuter bort ligger Mall of Scandinavia med över 200 butiker.
 • Kommunikation
  4 minuters promenad till Solna Station där du tar dig till T-centralen på 7 minuter eller Odenplan på 4 minuter. Tvärbanan tar dig till Solna centrum på 2 minuter och Sundbybergs centrum på 7 minuter.
 • Träning
  De boende i BRABO-lägenheterna kommer ha tillgång till gratis gym i huset. Till SATS Frösunda är det ca 500 meter. 1 km till Klättercentret Solna. 1,5 km till Vasalundshallen med simning, sporthall och två gymnastiksalar.
 • Restauranger
  Matgränd i Haga Norras kvarter med brett utbud av restauranger och caféer.
 • Friluftsliv
  Grön motion, spontansport eller utomhuslek, Haga Norra gränsar till natursköna Hagaparken.
 • Förskola & Skola
  En förskola kommer uppföras i Haga Norra. Till Alfaskolan är det 800 meter.
4 minuter till Odenplan, 7 minuter till T-centralen

Haga Norra ligger ett stenkast från Solna Station, där du når T-centralen på 7 min, Odenplan på 4 minuter och Arlanda på 30 minuter.

För den som cyklar finns det goda cykelförbindelser in till stan. I Haga Norra bygger vi även en mobilitetshub med cykelparkeringar, verkstad, gym och café.

Tvärbanan vid Solna Station tar dig till Solna centrum på 2 minuter och Sundbybergs centrum på 7 minuter. Ett tiotal busslinjer passerar även området och stadsdelen har omedelbar närhet till E4.

När tunnelbanan kommer till Arenastaden år 2025 planeras en uppgång i närheten av Haga Norra, vilket kommer att öka tillgängligheten ytterligare!

Kvadratsmarta bostäder

I Haga Norra erbjuder vi nyproducerade, yteffektiva bostäder med hög standard och en mängd gemensamma funktioner som t.ex. gym, hobbyrum och co-working space. De flesta lägenheter har även balkong eller uteplats.

Gym och co-workingspace ingår

Bostäderna byggs med utgångspunkt i konceptet BRABO aktiv. Konceptet innebär att bostäderna ska underlätta aktivitet och spontanumgänge.

I Haga Norra kommer du som boende ha tillgång till gemensamma ytor som gym, spa, hobbyrum, takterrass och även co-working space för dig som driver eget eller vill kunna jobba hemifrån i en kreativ miljö.

Dessutom kommer du som boende få tillgång till bland annat bildelningstjänst, cykelpool, elsparkcyklar. Allt för att du smidigt ska kunna ta dig överallt utan att äga några fordon!

Bagerier, restauranger och caféer på din gata

Mängden av bostäder och kontorsplatser skapar ett bra underlag för ett aktivt stadsliv. När området är fullt utbyggt kommer du kunna hitta de små personliga butikerna, caféerna och restaurangerna i härliga miljöer.

BRABO och Fabege arbetar aktivt med att attrahera de bästa krögarna och delikatessbutikerna i Stockholm. Håll utkik i våra sociala medier för nyheter om etableringar i Haga Norra.

Kommande matgränd i Haga Norra
Kommande huvudgata i stadsdelen Haga Norra
Co-working space i Haga Norra
Som boende i Haga Norra kommer du få tillgång till bilpool, cykelpool och elsparkcyklar
Flexibel zon för olika typer av aktiviteter året om