42 bostadsrätter i Segeltorp

Segeltorps Orangeri består av 42 bostadsrätter som erbjuder hög boendekvalitet i form av generösa balkonger och egna varmförråd inne i lägenheterna. Kvarteret med totalt 108 lägenheter byggdes i samarbete med en av Sveriges mest meriterade arkitekter, TEA, Thomas Eriksson Arkitekter, som skapar en medveten och stilsäker arkitektur av internationell klass som ger en extra boendeupplevelse. Målsättningen var att erbjuda högsta boendekvalitet i fastigheter med yttre och inre arkitektoniska värden. Ledorden under processen var praktiskt, miljösmart och estetiskt, med stark betoning på ekonomisk hållbarhet. Arkitekturen präglas av en luftig och ljus känsla samt genomtänkta materialval.

Projektfakta

Antal lägenheter: 42
Lägenhetstyper: 1-4 rum och kök
Inflyttning: 2013

Område

Lägenheterna i Orangeriet ligger i ett centralt och skyddat läge med närhet till storstad, natur, shopping, skolor och service. Segeltorps Orangeri är döpt efter det blomstrande uterummet där de boende kan uppleva vackra, avkopplande och behagliga miljöer under alla årstider.

 • Butiker & service

  900 meter till Ica Nära och ca 2 km till ICA Kvantum där Kungens Kurva handelsplats ligger med bland annat, City Gross, IKEA, Stadium, Elgiganten, H&M, Systembolaget m.m. Även det stora köpcentrumet Heron City finns i området.

 • Kommunikation

  900 meter till Sätra T-banestation. Härifrån tar du dig till Stockholm central på 23 minuter. Med bil tar du dig ut enkelt ut på E20.

 • Träning

  850 meter till Fitness World Segeltorp. 1,5 km till Idrottsanläggningen Sätrahallen med fotboll, handboll, basket, innebandy m.m.

 • Restauranger

  900 meter till Sätra med flera resturanger att välja på. Vid Kungen Kurva och Heron City finns även ett stort utbud av restauranger.

 • Friluftsliv

  2,5 km till Segeltorps naturreservat.

 • Förskola & skola

  400 meter till närmsta förskola. Det finns flera förskolor och skolor i området.