Väsby Trädgård

95 bostadsrätter i Väsby

Längs med Vilundavägen, i ett av Väsbys trevligaste och mest barnvänliga områden, planerar BRABO 95 exklusiva bostadsrättslägenheter.

Bostadsrätterna, som ritas av Thomas Sandell, inryms i så kallade stadsvillor samt i ett putsat punkthus, i ett format som är väl anpassat till den omkringliggande villabebyggelsen, med fokus på naturliga materialval och närhet till natur.

Här bor du nära grönska, centrum och kommunikationer. De nedersta lägenheterna planeras med generösa uteplatser. Längre upp i huset erbjuds stora balkonger med gott om sol. Inredningen i lägenheterna består av exklusiva och genomtänkta materialval redan från start.

Anmäl ditt intresse nu för att få löpande information inför säljstarten.

Projektfakta
Antal lägenheter: 95
Lägenhetstyper: 1-4 rum och kök
Säljstart: Våren 2022
Inflyttning: 2024

Väsby Trädgård kommer att uppföras längs med Vilundavägen i närheten av Väsby Centrum. I väster ansluter husen till villaområdet vid folkets park och i öster till BRABOs andra projekt i området – Väsby Park.

Läget är idealiskt för den som vill ha nära till pendeltåg, centrum, handel och service, men samtidigt bo i en lugn villamiljö med stora grönytor.

 • Butiker & service
  250 meter till Väsby Centrum med bland annat Stadium, ICA Kvantum, H&M, Clas Ohlson, Apotek och Systembolaget.
 • Kommunikation
  28 minuter till Stockholms central och 15 minuter till Arlanda med Pendeltåg från Väsby station som ligger 10 minuters promenad från Väsby Trädgård.
 • Sjukvård
  250 meter till Praktikertjänst BVC och Capio Vårdcentral.
 • Träning
  400 meter till Puls & Träning. 1 km till Vilundavallens idrottsanläggning med fotbollsplaner, simhall, hockeyhall, skateboardpark och temalekpark.
 • Restauranger
  700 meter till Centralvägen med bra utbud av restauranger, tex Brutal Burgers, The White Horse, Midoh Kitchen, Tiger och Väsby Kolgrill.
 • Bad
  1 km till Medley Villundabadet äventyrsbad. 7 minuter med bil till Mälaren och Kairobadet.
 • Friluftsliv
  700 meter till Smedbyspåret elljusspår. 1 km till Ingegerdsleden vandringsled.
 • Förskola & skola
  300 m till Förskolan Folkparken. 800 m till Vittra Väsby F-9. En ny förskola kommer att öppnas alldeles intill Väsby Trädgård under 2022.
Ett av Väsby Trädgårds stadsvillor som inrymmer exklusiva lägenheter ritade av Thomas Sandell
Lägenheterna har varma och ljusa toner valda utifrån det skandinaviska ljuset