97 exklusiva bostadsrätter i Väsby

Välkommen till Väsby Trädgård. Här bor du i ett av Väsbys trevligaste områden – med närhet till både grönska, centrum och pendeltåg som tar dig till T-centralen på 28 minuter.

Väsby Trädgård består av 97 exklusiva bostadsrättslägenheter fördelade på tre hus – två så kallade stadsvillor som nås via Vilundavägen samt ett vitt hus längs Dragonvägen. Husen och lägenheterna är ritade av Thomas Sandell och arkitektkontoret Sandellsandberg.

De nedersta lägenheterna planeras med generösa uteplatser. Längre upp i husen erbjuds stora balkonger med gott om sol. Inredningen i lägenheterna består av exklusiva och genomtänkta materialval.

Anmäl ditt intresse nu för att få löpande information inför säljstarten.

Projektfakta

Antal lägenheter: 97
Lägenhetstyper: 1-4 rum och kök
Lägenhetsstorlekar: 25-83 kvm

Intresseanmälan Väsby Trädgård

Nära till allt

Väsby Trädgård uppförs längs med Vilundavägen i närheten av Väsby Centrum. I väster ansluter husen till villabebyggelsen i folkparksområdet och i öster till Dragonvägen och BRABOs andra projekt i området – Väsby Park. Läget är idealiskt för den som vill ha nära till pendeltåg, centrum, handel och service, men samtidigt bo i en lugn villamiljö med stora grönytor.

 • Butiker & service

  250 meter till Väsby Centrum med bland annat Stadium, ICA Kvantum, H&M, Clas Ohlson, Apotek och Systembolaget.

 • Kommunikation

  Ca 25 minuter till Stockholms central och 8 minuter till Arlanda med Pendeltåg från Väsby station som ligger 10 minuters promenad från Väsby Trädgård.

 • Sjukvård

  250 meter till Praktikertjänst BVC och Capio Vårdcentral.

 • Träning

  400 meter till Puls & Träning. 1 km till Vilundavallens idrottsanläggning med fotbollsplaner, simhall, hockeyhall, skateboardpark och temalekpark.

 • Restauranger

  700 meter till Centralvägen med bra utbud av restauranger, tex Brutal Burgers, The White Horse, Midoh Kitchen, Tiger och Väsby Kolgrill.

 • Bad

  1 km till Medley Villundabadet äventyrsbad. 7 minuter med bil till Mälaren och Kairobadet.

 • Friluftsliv

  700 meter till Smedbyspåret elljusspår.
  1 km till Ingegerdsleden vandringsled.

 • Förskola & skola

  300 m till Förskolan Folkparken. 800 m till Vittra Väsby F-9. En ny förskola kommer att öppnas alldeles intill Väsby Trädgård under 2022.

Exklusiva lägenheter med genomtänka materialval

Lägenheternas material och kulörer är valda utifrån det skandinaviska ljuset, med varma och ljusa toner. Köken har genomgående varmgrå kulörer i exklusiv design från danska HTH. Badrummen är välutrustade och helkaklade med grå granitkeramik på både väggar och golv.

Gym & co-working space ingår

Bostäderna i Väsby Trädgård byggs med konceptet BRABO aktiv som i detta fall innebär att du som boende får fri tillgång till ett välutrustat gym och co-working space i huset.

Husen

Översiktskarta Väsby Trädgård
Norra Villan
Södra Villan
Vita Huset

Samtliga illustrationer och uppgifter är preliminära och vi förbehåller oss rätten till ändringar.