Nya food trucken på plats i Inre hamnen

30 januari, 2023

Den omåttligt populära food trucken vid Norra promenaden i Norrköping är tillbaka efter mer än ett års uppehåll. Samarbetet sker återigen mellan bostadsutvecklaren BRABO och restaurangen Burgers & Bangers som vill erbjuda god mat och aktivitet i stadsutvecklingsprojektet Inre hamnen.

I stadsutvecklingsprojektet Inre hamnen i Norrköping planerar BRABO för både kontor och bostäder i olika kvarter och upplåtelseformer. Kvarteren planeras även med restauranger, butiker, co-working space samt andra ytor för ett aktivt stadsliv, något som food trucken är ett första smakprov på.

– Vi har en tydlig vision för Inre hamnen där vi vill vara en del i att skapa en levande stad och ett nytt centrum i Norrköping. Garagets food truck är ett exempel på hur vi redan i tidiga skeden jobbar för att skapa aktiva städer, fulla av liv och rörelse, säger Patrik Ericson på BRABO.

Efter en lång väntan på den nya och mer moderna food trucken är lunchserveringen nu tillbaka vid Garaget på Norra Promenaden 31. Matlagningen och serveringen står återigen Östgöta köks Burgers & Bangers för.

– Det känns så kul att äntligen öppna upp för lunchservering vid Garaget igen, säger Stellan Linde på Burgers & Bangers. Det har varit en lång väntan och många har hört av sig under tiden. Vi ser nu återigen fram emot att leverera god mat och bra upplevelser till alla våra besökare. För den som vill aktivera sig på lunchen finns både pingisbord och basketkorgar.

Vid garaget finns både pingisbord och basketkorgar för den som vill aktivera sig på lunchen.