BRABO startar uthyrningen av 91 hyresrätter vid Väsby Centrum

1 april, 2019

[post_published]

Nu startar BRABO uthyrningen av 91 nyproducerade hyresrätter längs Dragonvägen i Upplands Väsby.

BRABO har utvecklat bostäder i Upplands Väsby sedan tolv år tillbaka och bygger nu 91 hyresrätter med 1-3 rum och kök längs Dragonvägen. Bostadshuset som ritats av SWECO Architects, är 5-6 våningar högt och har stora balkonger som vetter mot villaområdet och kvällssolen.

 

Närhet till det mesta

Dragonvägen ligger i utkanten av ett lummigt villaområde i Upplands Väsby, 5 minuter från Väsby Centrum. Läget är idealiskt för den som vill ha nära till kommunikationer, handel och service, men samtidigt bo i en lugn villamiljö med stora grönytor.

 

Genomtänkta lägenheter

Lägenheterna på Dragonvägen har hög standard från start. I hyran ingår exempelvis diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn i kök samt tvättmaskin och torktumlare i badrum. Huset är indelat i fyra trapphus och till de gemensamma utrymmena hör bland annat en cykelverkstad med tillhörande cykelparkeringar inomhus på markplan. Månadshyran för lägenheterna ligger mellan 6 530-12 941 kr.

Uthyrningen av lägenheterna på Dragonvägen börjar idag den 1/4 – 2019 och inflyttning är planerad från december 2019. Samtliga lägenheter ägs och förvaltas av BRABO.