Ny food truck i Inre hamnen

15 februari, 2022

[post_published]

Den nya food trucken är en Citroen Type-H med retroutseende och kommer att stå i Inre hamnen i Norrköping.

Den omåttligt populära food trucken på Norra promenaden i Norrköping kommer till våren att öppna i en ny skepnad. Samarbetet sker återigen mellan bostadsutvecklaren BRABO och Östgöta kök som vill erbjuda god mat och aktivitet i den kommande stadsdelen Inre hamnen.

I stadsutvecklingsområdet Inre hamnen i Norrköping planerar BRABO för både kontor och bostäder i olika kvarter och upplåtelseformer. Kvarteren planeras även med restauranger, butiker, co-working space samt andra ytor för ett aktivt stadsliv, något som food trucken är ett första smakprov på.

– Vi har en tydlig vision för Inre hamnen där vi vill vara en del i att skapa en levande stad och ett nytt centrum i Norrköping med närhet till resecentrum som erbjuder pendlingsavstånd till Stockholm när Ostlänken är klar. Garagets food truck är ett exempel på hur vi redan i tidiga skeden jobbar för att skapa aktiva städer, fulla av liv och rörelse, säger Patrik Ericson, Affärsutvecklingschef på BRABO.

Visionsbild över BRABOs kommande kvarter i Inre hamnen

Nu har en ny och mer modern food truck beställts, som även denna gång bemannas av Östgöta kök.

– Vi ser fram emot att jobba i den nya food trucken och tillsammans med BRABO leverera en upplevelse utöver det vanliga för alla besökare. Förutom våra burgare från Burgers & Bangers kommer vi att erbjuda goda mackor och fika från eget bageri från morgonen. Dessutom är det en fantastisk miljö att vistas i bland växter, trämöbler, pingisbord, basketkorgar och oljefat som gjort om till ståbord. Det finns även sittplatser både ute och inne. Vi hoppas att det kommer bli lika populärt som förra gången, säger Thomas Hallgren, delägare och grundare av Östgöta kök.

Garaget Norrköping Inre hamnen
Food trucken är placerad vid Garaget i stadsutvecklingsområdet Inre hamnen i Norrköping

Garaget food truck står på Norra promenaden 31 och beräknas öppna i mitten av april.

För löpande information, följ Garaget Food Truck på facebook: facebook.com/garagetfoodtruck