BRABO säljstartar andra etappen i Haga Norra, Solna

16 april, 2021

[post_published]

 

Succéprojektet Haga Norra etapp 1 är slutsålt till 99% och den 20 april släpper vi priser och ritningar till alla som gjort en intresseanmälan på Haga Norra etapp 2. VIP-försäljningen påbörjas den 5 maj där alla som anmält intresse får förtur att boka en lägenhet innan projektet släpps till öppen försäljning.

Det var under hösten 2020 som BRABO släppte sin första etapp i Haga Norra, Solna. Något som visade sig bli en riktig försäljningssuccé. Redan efter 5 veckor hade 122 lägenheter bokats, vilket motsvarade 80% av de 153 lägenheterna i första etappen. I dagsläget finns endast två lägenheter kvar till salu i den första etappen.
 
I Haga Norra har fokus lagts på ett aktivt liv hemma. I huset finns gemensamma ytor i form av co-working space, gym och hobbyrum. Något som visat sig vara eftertraktat hos kunderna.
 

Vi är mycket nöjda med vår produkt i Haga Norra. Det stora intresset för den första etappen visar att vårt koncept ligger rätt i tiden. Gemensamma ytor för arbete och aktivitet, närhet till innerstan, bra kommunikationer och grönområden i närheten är precis vad bostadsköpare vill ha idag, säger Fredrik Mattsson, vd på BRABO.

Området Haga Norra
Haga Norra är en ny stadsdel mellan Solna Station och Hagaparken. BRABO uppför i samarbete med Fabege de första två kvarteren i stadsdelen med totalt 420 bostäder. I kommande kvarter planeras fler bostäder och även kontor. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra. När stadsdelen står färdig kommer den att rymma 2 000 boende och 5 000 arbetande.
 

Haga Norra etapp 2
Antal lägenheter: 115 st
Lägenhetstyper: 1-4 rum och kök
Lägenhetsstorlekar 30-100 kvm
Inflyttning: Från maj till september 2022