Lindö Ängar

47 hyresrätter i Lindö, Norrköping

I lugna och barnvänliga Lindö, strax intill Hemköp, finner du BRABOs åttavåningshus med 47 hyresrätter där de översta våningarna har fantastisk utsikt över både havet och Norrköpings innerstad.

I Lindö Ängar erbjuder vi hyresrätter med 2-4 rum och kök. Lägenheterna håller mycket hög standard. Diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme i badrummet och kabel-TV med 22 kanaler finns installerat och ingår i hyresavgiften. Samtliga lägenheter har inglasat uterum eller balkong. Vid entrén finns cykelrum och på vinden förråd. 43 parkeringsplatser finns att hyra för de boende.

Projektfakta
Antal lägenheter: 47
Lägenhetstyper: 2 - 4 rum och kök
Lägenhetsstorlekar: 50 - 94 kvm
Hyra: 7 950 - 11 850 kr/mån
Byggnadsår: 2015
Ansökan om hyreslägenhet - Lindö Ängar

 

 

Lindö Ängar ligger i en exklusiv och lugn del av Norrköping. Området erbjuder närhet till både naturen, havet, handel, en rad fritidsaktiviteter och kommunikationer – busshållplatsen ligger på bara 100 meters avstånd. Utanför huset finns en grönskande gård med tillhörande lekplats som hyresgästerna delar med boende i kvarterets bostadsrätter.

 • Butiker & service
  50 meter till Hemköp.
 • Kommunikation
  100 meter till busshållplats. Med bussen tar du dig till centrala Norrköping på ca 10 minuter.
 • Idrott
  900 meter till sporthallen City Gross Arena med tillhörande konstgräsplaner.
 • Restauranger
  1,4 km till Hamnkrogen Lindö och 3,7 km in till centrala Norrköping med brett utbud av restauranger.
 • Bad
  1,5 km till Lindöbadet där du även kan njuta av småbåtshamnen och strandpromenad.
 • Friluftsliv
  1,9 km eller 4 minuter med bil till Abborreberg med en 4 km lång vandringsled i den vackra naturen samt ett 2,4 km långt elljusspår.
 • Förskola & skola
  900 meter till närmsta förskola och 800 meter till Lindöskolan F-3. I Lindö finns flera förskolor och skolor att välja bland.