Hagaparken

60 bostadsrätter i den nya stadsdelen Haga Norra

I den nya stadsdelen Haga Norra uppför BRABO 60 bostadsrätter i den första etappen, Hagaparken. Haga Norra blir en ny levande stadsdel med ett fanatiskt läge, endast 7 minuter från city och en kort promenad från Arenastaden.

Kvarteren byggs med utgångspunkt i konceptet BRABO aktiv, vilket innebär tillgång till gemensamma ytor som workspace, gym, lounge och hobbyrum. På husets tak kommer terrasser med grillmöjligheter och odlingslådor att finnas.

Projektfakta
Antal lägenheter: 60
Lägenhetstyper: 1-4 rum och kök
Lägenhetsstorlekar: 27-95 kvm
Säljstart: 2020
Inflyttning: 2022

Haga Norra ligger i ett fantastiskt läge nära Stockholms innerstad, samtidigt som 144 hektar natur väntar i Hagaparken runt hörnet.

Här finns stort utbud av vardagsservice i form av restauranger, caféer, apotek och mataffär. I närområdet finns välrenommerade skolor som Alfaskolan som kompletteras med en förskola i Haga Norra. Ytterligare servicefunktioner som vårdcentral och gym finns på gångavstånd. Inom tio minuters promenad nås Mall of Scandinavia med över 200 butiker och Sveriges första IMAX-biograf.

Oavsett om du kommer med bil, buss, pendeltåg, tvärbana eller cykel, tar du dig enkelt till Haga Norra. Området ligger ett stenkast från Solna Station, där du når T-centralen på 7 minuter.

Ett tiotal busslinjer passerar området och stadsdelen har omedelbar närhet till E4 och dessutom nära till Arlanda och Bromma flygplats. När tunnelbanan kommer till Arenastaden år 2024 planeras en uppgång i närheten av Haga Norra, vilket kommer att öka tillgängligheten ytterligare.

 • Butiker & service
  I de nya kvarteren i Haga Norra kommer det finnas gatuhandel med bra blandning av butiker, service och restauranger. Inom tio minuters promenad nås Mall of Scandinavia med över 200 butiker och Sveriges första IMAX-biograf.
 • Kommunikation
  400 meter till Solna Station där du tar dig till T-centralen på 7 minuter, Odenplan på 4 minuter och Arlanda på 30 minuter. Tvärbanan, som har sin slutstation vid Solna Station, tar dig till Solna centrum på 2 minuter och Sundbybergs centrum på 7 minuter.
 • Sjukvård
  1,7 km till Karolinska Universitetssjukhuset och Astrid Lindgrens barnsjukhus. 700 meter till Hagalunds vårdcentral
 • Träning
  De boende i BRABO-lägenheterna kommer ha tillgång till gratis gym i huset. Till SATS Frösunda är det ca 500 meter. 1 km till Klättercentret Solna. 1,5 km till Friends Arena. 1,5 km till Vasalundshallen med simning, sporthall och två gymnastiksalar.
 • Restauranger
  Matgränd i Haga Norras kvarter med brett utbud av restauranger och snabbmat. Vid Solna station finns även en mängd restauranger att välja på.
 • Friluftsliv
  Grön motion, spontansport eller utomhuslek, Haga Norra gränsar till natursköna Hagaparken.
 • Förskola & Skola
  En förskola kommer uppföras i Haga Norra. 800 meter till Alfaskolan.