Barkarby SIX

164 smarta hyresrätter i Barkarbystaden

I kvarter 6 centralt beläget i Barkarbystaden uppför BRABO 164 st nya hyresrätter. Projektet är uppdelat i etapperna SIX ONE med 119 lägenheter och SIX TWO med 45 lägenheter ut mot Barkarbyvägen.

Kvarteret SIX ritas av ett av Sveriges mest meriterade arktiektkontor: Thomas Eriksson Arkitekter (TEA). Husen har en modern arkitektur där välplanerade och hållbara lägenheter kombineras med generöst tilltagna uteplatser/balkonger. Utöver det uppförs även en stor, härlig innergård med mycket grönska.

Läs mer om den nya stadsdelen på: barkarbystaden.se

Projektfakta
Antal lägenheter: 164
Lägenhetstyper: 1-4 rum och kök
Lägenhetsstorlekar: 22-84 kvm
Hyra: 5 865-12 463 kr/mån
Uthyrningsstart: Januari 2020
Inflyttning: Juli - September 2020
Ansökan om hyreslägenhet - Barkarby SIX

 

 

Barkarbystaden i Järfälla erbjuder ett fantastiskt läge i norra Stockholm med närhet till arbetsplatser, handel och kommunikationer.

Barkarbystaden byggs på det som tidigare var Barkarby flygfält och ligger alldeles intill Barkarby handelsplats med bland annat IKEA, Stadium och Bauhaus. Granne med projektet finns bland annat ICA Maxi, Systembolaget, vårdcentral, restauranger och kaféer.

Pendeltåget ligger på promenadavstånd och till Stockholms central tar det 18 minuter med tåget. 2024 kommer tunnelbanans blå linje ha förlängts och trafikerar Barkarbystaden. Mer information finns att läsa på Barkarbystadens hemsida.

Förutom handel och service finns också närhet till natur, grönområden, löparspår, skidbacke samt badmöjligheter i Mälaren. I Barkarbystadens rutnät av gator växer fler och fler butiker fram och stadslivet blir hela tiden mer påtagligt.

 • Butiker & service
  50 meter till Barkarby Handelsplats med bland annat IKEA, Lekland, Apotek, ICA Maxi, Clas Ohlson, XXL, Intersport och Systembolaget.
 • Kommunikation
  18 minuter till Stockholms central med Pendeltåg från Barkarby station. T-banestation Barkarbystaden blir färdig 2024.
 • Sjukvård
  300 meter till Flottiljens vårdcentral.
 • Gym
  50 meter till Nordic Wellness gym.
 • Restauranger
  50 meter till bland annat Pizza Hut, Burger King, Grekisk Kolgrill och Sushi.
 • Bad
  14 minuter med bil till Mälaren och Brukebadet.
 • Skidbacke
  14 minuter med bil till Brukets slalombacke.
 • Friluftsliv
  1,5 km till Järvafältets naturreservat med bland annat motionsspår, rastplatser, vandringsleder och skidspår.
 • Idrott
  2 km till Veddestavallens idrottsanläggning.
 • Förskola & skola
  130 meter till Barkens förskola. 250 meter till Herrestaskolan F-5.
Moderna och funktionella kök

Lägenheterna i Barkarby SIX har hög standard redan från start. Köken är utrustade med diskmaskin och spishäll i glaskeramik infälld i bänkskivan. Här blir det ett nöje att laga mat!

Bekväma och praktiska badrum

Ett badrum ska vara praktiskt och fungera smidigt både morgon och kväll! I Barkarby SIX ingår tvättmaskin och torktumklare (kombimaskin i mindre lägenheter), duschdörrar, handdukstork, kommod med spegelskåp och belysning.

Träna, skapa, bo - allt under ett tak

Barkarby SIX har byggts med konceptet BRABO aktiv som underlättar för ett aktivt liv. I huset finns hobbyrum, pingisrum och ett enklare gym.

Samtliga illustrationer och uppgifter är preliminära och vi förbehåller oss rätten till ändringar.